HTML

Prekonzervatív

Ezen blog a prekonzervatív, paleokonzervatív, neokonzervatív és konzervatív gondolkodású emberek találkozó helye kíván lenni. Főbb tevékenységi köre viták, fórumok szervezése, a hírek megvitatása és ismertetése hazulról, Európából és az egész világból, programok szervezése, együttműködés más hasonló ideológiai nézeteket valló szervzetekkel. Célunk az együtt tisztán konzervatívan gondolkodók egybegyűjtése. Remélem hasznos blogot sikerül(t) alkotn(unk)om. Mi is az a prekonzervativizmus? Ma hazánkban sajnos nincsenek igazi konzervatív pártok, melyek a konzervativizmust tisztán képviselnék. Mi hiszünk abban, hogy a konzervativizmus sokkal nagyobb eszme annál, hogy Magyarországon nemzeti-anarchista, populista pártok mondhassák magukról, hogy konzervatívok, és a magyar, konzervatív választóknak csupán közülük választhassanak. A PREkonzervativizmus tehát visszatérést jelent az eredeti konzervatív ideológiához, mely mentes populizmustól, nemzeti-egoizmustól és szocializmustól.

Szavazás

Prekonzi-TV

Programunk

a_prekonzervativizmus_23_pontja

Friss topikok

 Jobb-e a Jobbik?

 

 

     A válasz minden konzervatív számára egyértelmű, de ezt most nem akarom konkrétan leírni, akinek van esze a cikk végén magától is rájön! Pár héttel ezelőtt látott napvilágot az ostoba és hazánkra káros program, mely teljeséggel összeegyeztethetetlen a konzervativizmussal. A Jobbik már csak jelszavaiban sem konzervatív, sőt pont az ellenkezője, gondolok itt a „Nép nevében” és a „radikális változást” nevezetű primitív, populista és semmitmondó jelszavakra. Ajánlani tudjuk kedves Jobbikos barátainknak, hogy mielőtt konzervatívnak nevezik magukat, olvassanak utána, hogy a fogalom mit is jelent (konzervativizmus = a radikális változásokkal és reformok helyett a megfontolt, mérsékelt haladást valló eszme). De térjünk csak vissza a fogalom- és identitászavarban küzdő párt programjához. Mit is írnak ebben a hírhedt irományban?

     Hát nem sok jót azt elhihetik kedves olvasóink. Ami először szemet üt az alább mondatok: „Hazánk külgazdasági kapcsolatait az egyoldalú euroatlanti orientáció helyett meghatározó súllyal kelet felé fordítjuk” + „A gazdasági kapcsolatok bővülésének segítése érdekében megerősítjük a politikai és kulturális kapcsolatokat a fentemlített országokkal, népekkel.” A fent említett országok: Kína, India, Oroszország, Törökország, Kazahsztán, Indonézia. A párt „baloldalisága” egyértelmű több megnyilatkozásukból kiderült már, de ez…EZ mindenen túltesz. Ha Vona Gáborék így tisztelik ezen országokat és vezetésük, kultúrájukat javasolni tudjuk nekik, hogy költözzenek csak nyugodtan ki Ázsiába, Oroszországba, ahol az elnök alkotmányt módosít, hogy továbbra is hatalmon maradhasson, kénye kedve szerint lerohan országokat (ld. Grúzia) és akinek a gyilkos keze még Londonba is elér azután, aki kritizálni meri a hatalmat, illetve politikáját, tehát nyugodtan javasoljuk nekik költözzenek csak ki, ha nem tetszik nekik, hogy Magyarország igenis a NYUGAT része volt, annak része ma is, és, ha azt akarjuk, hogy egy normális országban élhessünk, akkor annak is kell maradnia. Amúgy van egy olyan érzésem, hogy kedves Jobbikos barátaink térdelve könyörögnének, hogy visszajöhessenek, két napig nem bírnák ki és akkor mégis ezt a világot, kultúrát, mentalitást akarják idehozni?!? Hát köszönjük, de NEM kérünk belőle.

     Továbbá, ami a legsértőbb egy keresztény ember számára az, hogy a jobbik különbséget tesz nemzet és nemzet között, előnyben részesít bizonyos emberek csoportját olyan tulajdonságok alapján, melyekről nem tehetnek, ezzel hátrányos helyzetben részesítve azokat, akik például nem magyarnak születtek. EZ IGAZSÁGTALAN ÉS KERESZTÉNYELLENES GONDOLAT, így tehát BŰN!!! Továbbá a jobbik és a hozzá hasonló pártok hátráltatják a keresztény népek békés egységét (ld. Európai, v. transzatlanti egység ellenzése), ez szintén nem keresztényi cselekedet, ezzel csak elmélyítik a sebeket, melyek a nemzetek különállását jelentik, Krisztus, az egyház és a kereszténység testén. Ezen primitív és keresztényellenes politikának egyik legszembetűnőbb megjelenése a protekcionista gazdaságpolitika, illetve az EU-s állampolgárok azonos jogainak nem megadása. Mely elvek csupán az alapján részesítenek embereket és vállalkozásaikat előnyben, hogy egy adott nemzetbe születtek, amiről nem tehetnek. Ez ráadásul még csak nem is konzervatív, vagy jobboldali szemléletmód, ugyanis véleményünk szerint nem az áru eredetét kell nézni, hanem a MINŐSÉGÉT és jó minőségű áru lehet magyar, szlovák, német stb….

     Ráadásul a jobbik erősen épít az ősmagyar hagyományokra, mely nem kell, hogy része legyen a keresztény-magyar kultúrának, sőt nem is része. A jobbik ezt a pogány kultúrkört próbálja becsempészni a kereszténység keretein belülre, ezzel játszva ki az igaz keresztényeket. NE HAGYJUK!!! Ráadásul erőteljesen antiszemita és iszlámbarát, mely tulajdonságai szintén nem egyeztethetők össze a kereszténységgel. Tudomásul kell vennünk, hogy egy IGAZ keresztény magyarnak az elsődleges messze nem a magyarsága a nemzete vagy a hazája, hanem Isten, a vallása, az egyháza, a közössége, és előbb érzi testvérének a keresztény szlovákot, mint a nem keresztény magyart. Ráadásul egy igaz keresztény magyarnak a zsidó ősatyák (Ábrahám, Jákob, Izsák, Mózes), akik az igaz Istent imádták inkább ősei, mint a pogány isteneket és pogány szokások szerint élő Álmos vagy Árpád.

     Ez van kedves barátaim, a kettő egyszerre együtt nem megy, döntenünk kell. Sajnos még a mérsékeltebb jobboldali párt berkein belül is megfigyelhetőek ezek az elfajzott eszmék mind politikai, mind morál, mind gazdaság szintjén.

     Tehát végső konklúzióként hadd kérjem 2010 április 11-én döntsünk FELELŐSSÉGGEL!!!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prekonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr891829454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerzetes17 2010.03.11. 18:31:27

Felháborító h elvették az engedélyem!
süti beállítások módosítása