HTML

Prekonzervatív

Ezen blog a prekonzervatív, paleokonzervatív, neokonzervatív és konzervatív gondolkodású emberek találkozó helye kíván lenni. Főbb tevékenységi köre viták, fórumok szervezése, a hírek megvitatása és ismertetése hazulról, Európából és az egész világból, programok szervezése, együttműködés más hasonló ideológiai nézeteket valló szervzetekkel. Célunk az együtt tisztán konzervatívan gondolkodók egybegyűjtése. Remélem hasznos blogot sikerül(t) alkotn(unk)om. Mi is az a prekonzervativizmus? Ma hazánkban sajnos nincsenek igazi konzervatív pártok, melyek a konzervativizmust tisztán képviselnék. Mi hiszünk abban, hogy a konzervativizmus sokkal nagyobb eszme annál, hogy Magyarországon nemzeti-anarchista, populista pártok mondhassák magukról, hogy konzervatívok, és a magyar, konzervatív választóknak csupán közülük választhassanak. A PREkonzervativizmus tehát visszatérést jelent az eredeti konzervatív ideológiához, mely mentes populizmustól, nemzeti-egoizmustól és szocializmustól.

Szavazás

Prekonzi-TV

Programunk

a_prekonzervativizmus_23_pontja

Friss topikok

A címben említett jelzők már e párt gazdasági nézeteiből is kiderülnek, de ezek a videók mindent elárulnak. Ilyenkor felmerül egy felelős keresztényben és konzervatívban a kérdés valyon kik pénzelhetik a Jobbikot??? Oroszország? Teherán?? Mindegy egy valamiben reménykedjünk, hogy kiderül!!

A Jobbik az antimszemita, Izraelellenes, szélsőséges muszlim tüntetésen.

Thürmer (Komcsi) Gyula az antiszemita szélsőséges muszlim tüntetésen.

 A két szélsőség összeér, nincs különbség közöttük beteges nézeteikben és módszereikben!!!! DÖNTSÜNK FELELŐSSÉGGEL, konzervatív és keresztény szívvel ÁPRILIS 11-ÉN!!!

Címkék: jobbik nemzetiradikális iszlámjobbik komcsijobbik

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://prekonzervativ.blog.hu/api/trackback/id/tr201839092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prekonzervativ 2010.03.14. 16:29:12

NE HAGYJUK, HOGY VONA ÉS BANDÁJA EGY MÁSODIK TEHERÁNT VAGY MOSZKVÁT CSINÁLJON HAZÁNKBÓL!!!

Vakariosz 2010.03.14. 20:58:11

A videókon látható tüntetés nem volt Izrael-ellenes, hanem Gáza-párti volt. Ugyanis nem Gáza rohanta le Izraelt, hanem fordítva.

És persze szélsőséges csak azok számára lehet, aki -iszlamofób rasszista lévén- minden muszlimot szélsőségesnek tart.

ez a felelős magyar keresztény konzervativizmus? Az Isten óvja Magyarországot!

prekonzervativ 2010.03.15. 10:25:11

Ha olvasnál Bibliát, akkor tudhatnád, hogy Isten a zsidóknak adta azt a földterületet, így amit Isten határozott azt egy keresztény, Istenfélő embernek kötelessége fenntartani. A Szentföld a zsidókat illeti. Ne haragudj de több felmérés szerint is a palesztínok nagy része elfogadhatónak tartja az "Izraeli megszállók" ellen a terrorcselekmények bevetését. Erről enniyt, így nagy részük igenis SZÉLSŐSÉGES! Mert szerintem a terrorizmus szélsőség, de javíts ki ha tévedek! Valamint szerintem az is szélsőség, hogy Vona Gábor az iráni forradalmi gárdát akarja idehívni megfigyelőként és örömmel várja, hogy a demokratikus iráni utcai megmozdulásokat vérbefolytó, gyermekeket, fiatalokat és öregeket lemészároló radikális muszlim gárdák grasszáljanak Budapest utcáin, hát ez igen, ez SZÉLSŐSÉG kedves barátom, ha te ezt nem tudod megérteni, akkor kicsit el vagy távoldova a racionális gondolkodástól vagy csak elfogult vagy!

prekonzervativ 2010.03.20. 16:20:43

Amúgy egy pozitívuma van a jobbiknak is: legalább elválik az ocsú a búzától!
süti beállítások módosítása